3D PRINTEN IN ALKMAAR
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Alkmaar

Alkmaar heeft een rijke geschiedenis als industriestad en daar ben je als lokale ondernemer natuurlijk trots op. Ondernemen zit de Alkmaarders in het bloed. QDP is jouw specialist voor 3D printen in Alkmaar. Hiermee versnellen we het productieproces en garanderen we de beste maaktechniek voor losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten. Voor innovatieve ondernemers met een blik op de toekomst.

Wat is 3D printen?

3D printen is een zogenaamde additieve technologie, die wordt gebruikt om producten te vervaardigen. Het is ‘additief’ omdat er geen blok of mal nodig is om fysieke objecten te maken, maar waarbij lagen materiaal worden gestapeld en samengesmolten. Het is een snelle productietechniek, met lage installatiekosten en een 3D printer kan complexere geometrieën maken. De techniek wordt veel gebruikt in de engineering, met name voor het maken van prototypes maar ook voor losse onderdelen en complete producten en productielijnen.

Maatwerk 3D printen in Alkmaar

3D printen is een voordelige manier van produceren. Onze professionele Carbon printer kan in no time grote oplages produceren. De producten kunnen van verschillende soorten kunststof worden gemaakt. Van sterk en hittebestendig materiaal tot siliconen, doorzichtig of met een speciale afwerking. Per product selecteren we het juiste materiaal, de afmetingen, kleuren en de eventuele nabehandelingen die nodig zijn om tot een goed werkend product te komen. Voorbeelden zijn van producten die wij voor je kunnen printen zijn: applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over 3D printen in Alkmaar? Over de mogelijkheden voor jouw specifieke ontwerp? Of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Schuif aan voor een brainstorm met onze specialisten of gebruik onze online rekentool om een prijsindicatie per mail te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.