3D PRINTEN IN BREDA
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Breda

Als retailer of leverancier in Breda en omstreken, ben je wellicht op zoek naar innovatieve methodes om jouw productieproces naar een hoger niveau te tillen. Heb je al eens gedacht aan 3D printen? Deze technologie kan niet alleen je kosten drastisch verminderen, maar ook je doorlooptijd verkorten. Bij QDP, dé 3D printspecialist, staan wij voor je klaar om je door dit traject te begeleiden. Op deze pagina duiken we dieper in de kansen van 3D printen in Breda. Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we dan samen brainstormen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inspirerende sessie.

Hoe 3D-printen werkt

Ben je klaar om de toekomst van productie te ervaren? 3D-printen transformeert jouw digitale ontwerpen in indrukwekkende driedimensionale objecten. Stel je voor: je idee wordt laag voor laag tot leven gebracht, waarbij elk laagje nauwkeurig wordt samengevoegd met diverse soorten kunststof. Of je nu losse onderdelen, halffabricaten of complete eindproducten nodig hebt, met deze techniek heb je het zo voor elkaar. En het mooiste? Jij kunt dit inzetten in tal van sectoren, of je nu in de auto-industrie zit, de consumentenmarkt bedient, of actief bent in de medische wereld. Stap nu in de revolutionaire wereld van 3D-printen!

Hoe lang duurt 3D-printen?

Wil jij snel je unieke ontwerp in handen hebben? Bij 3D-printen is de snelheid waarmee je droomobject klaar is afhankelijk van zaken als de grootte van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. En natuurlijk, hoe hoog jij de lat legt qua kwaliteit. Over het algemeen kan het 3D printen variëren van een vlugge print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag neemt. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën in slechts 2 à 3 weken van schets naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methodes zoals spuitgieten wacht je al snel 2 tot 3 maanden. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.