3D PRINTEN IN Hengelo
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Hengelo

Hengelo, met zijn rijke industriële erfgoed en dynamische technologische sector, is de perfecte omgeving voor innovatief ondernemerschap. Als ondernemer in Hengelo sta je aan de vooravond van technologische vooruitgang en creatieve oplossingen. QDP is jouw toegewijde partner in 3D printen in Hengelo. Wij zetten ons in om het productieproces te optimaliseren en bieden geavanceerde technologieën voor het vervaardigen van individuele onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten. Dit maakt ons een ideale partner voor ondernemers die gericht zijn op de toekomst.

Hoe 3D printen in zijn werk gaat

3D printen is een vooruitstrevende additieve technologie, ideaal voor de productie van diverse objecten. Het additieve aspect is significant omdat het traditionele vervaardigingsmethoden zoals mallen overbodig maakt. Door materiaal laag voor laag op te bouwen en samen te voegen, kunnen 3D printers complexe structuren creëren. Deze methode is zowel snel als kosteneffectief en wordt breed toegepast in de engineeringsector, niet alleen voor prototypes maar ook voor losse componenten en volledige producten en productielijnen.

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Bij 3D-printen hangt de snelheid waarmee jouw droomobject gereed is af van factoren zoals de omvang van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. Natuurlijk speelt ook de mate van kwaliteit die je nastreeft een rol. Over het algemeen kan 3D printen variëren van een snelle print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag kan nemen. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën binnen slechts 2 à 3 weken van concept naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methoden zoals spuitgieten moet je al snel 2 tot 3 maanden wachten. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in Hengelo bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.