3D PRINTEN KOSTEN
Ontdek het bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

3D printen is een veelgebruikte techniek bij QDP, één van onze specialiteiten. Tijdens dit proces wordt het product, op basis van een tekenbestand, laag voor laag opgebouwd. Dit kan een compleet product zijn, maar wij printen ook losse onderdelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan losse onderdelen van dure apparatuur, zodat je niet de complete machine hoeft te vervangen, of aan plastic deksels voor een product dat verder al good to go is. We denken graag met je mee: van ontwerp tot eindproduct! Wat gaat 3D printen kosten voor jouw specifieke vraag? We hebben een overzicht gemaakt.

Hoe wordt de prijs voor 3D printen bepaald?

Wil je een uniek product laten ontwikkelen? Dan zijn de kosten voor 3D printen een stuk lager, dan wanneer je voor een traditionele productiemethode kiest. De 3D printen kosten worden bepaald op basis van de vereisten en de stappen die hiervoor nodig zijn. Het creëren van een tekenstand bijvoorbeeld, voor het ontwerp. Aan de hand van dit ontwerp, bepalen we de juiste printtechniek, het materiaal, de afmetingen, de kleur, en welke nabehandeling er eventueel nog nodig is. Daarnaast is de levertermijn ook van belang bij het bepalen van de prijs. Onze standaard levertijd voor 3D printen is twee á drie weken.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen bij QDP? Of over wat 3D printen voor jouw specifieke product gaat kosten? Vraag een gratis en vrijblijvend brainstormgesprek aan, waarin we samen rond de tafel gaan zitten om te sparren, of gebruik onze online rekentool voor een prijsindicatie!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.