Kunststof producten 3D-printen

Onze Carbon® 3D-printer realiseert kunststof producten met excellente mechanische eigenschappen, sterkte en oppervlakteafwerking. We kunnen elk product binnen de afmetingen 18,9 cm x 11,8 cm x 32,6 cm voor u realiseren. Altijd een topresultaat.

3D-printen
voor elk kunststofproduct

De QDP Carbon® 3D-printer is ideaal voor uw ontwerpproces, engineering en toelevering van kant-en-klaar geprinte onderdelen voor al uw toepassingen. We kunnen een breed scala aan kunststoffen inzetten om de gewenste eigenschappen te realiseren.

Zo printen we de meest uiteenlopende onderdelen voor:

Consumenten producten

Medische en tandtechnische producten

Automotive onderdelen

Applicaties, etc.

Dit maakt de Carbon® 3D-printer zo bijzonder:

De Carbon® 3D-printer werkt volgens een tweetrapsprincipe. De printer is voorzien van de baanbrekende Carbon Digital Light Synthesis™ technology. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitale lichtprojectie, zuurstof doorlatende lenzen en UV-uithardbare harsen voor een fotochemisch proces. Hiermee worden de kunststof producten opgebouwd met consistente en voorspelbare isotrope mechanische eigenschappen. De geprinte onderdelen worden in de tweede stap verhit in een oven met geforceerde circulatie. Hierbij ontstaat een secundaire chemische reactie waardoor de materialen zich aanpassen en sterker worden. Het resultaat: kunststof producten met uitstekende mechanische eigenschappen, resolutie en oppervlakteafwerking. Kortom, kwaliteiten die met een traditionele 3D-printer nooit gerealiseerd worden.

Vergeet traditioneel 3D printen.
Traditioneel 3D printen wordt veel toegepast om snel een eerste indruk te krijgen van je product. Als gevolg van de laag-voor-laag opbouw variëren de mechanische eigenschappen, met name op het gebied van sterkte.

 

De Carbon® 3D-printer is next level op het gebied van printen.
Dankzij de bijzondere opbouw met DLS technologie realiseert deze revolutionaire printer producten die door-en-door solide zijn. Kortom de hoge kwaliteit van spuitgieten, maar dan met alle voordelen van 3D-printen.

Ervaar van de voordelen van de Carbon® 3D-printer:

  Ontwerpvrijheid
  U bepaalt de perfecte vorm voor uw toepassing, zonder dat u gebonden bent aan de technologische beperkingen van spuitgieten. Met deze 3D-printer blijkt zelfs de meest onmogelijke geometrie te realiseren.

  Ideaal voor R&D
  Snellere validatie…. Mechanische testen op prototypes, probeer uit en verbeter uw ontwerpen die nu nog veel assemblage en tooling nodig hebben. Wij investeren graag mee, met onze kennis van kunststofproducten en 3D-printen

  Continu hoge kwaliteit
  De Carbon® 3D-printer werkt 24/7, is razendsnel en secuur. Dus ook Ideaal voor hogere oplages.

  Digitale aansturing
  Via de cloud laat u on-demand onderdelen produceren. Ideaal voor Just-in-time levering.

  3D-printen? Ontdek het zelf

  Nieuwsgierig geworden naar wat we met onze Carbon® 3D-printer voor uw kunststof producten kunnen betekenen? Vraag hieronder een prijsindicatie of maak snel een afspraak. + 31 85 047 6600. Zodat we samen de ideale oplossing voor uw product kunnen realiseren.   Onze case studies

   Adidas 3D

   Ontdek de unieke samenwerking tussen adidas en Carbon3D

   Lees meer >

   Specialized

   Ontdek de unieke samenwerking tussen Specialized en Carbon3D

   Bekijk de video >

   Vitamix

   Ontdek de unieke samenwerking tussen Vitamix en Carbon3D

   Lees meer >

   Do NOT follow this link or you will be banned from the site!