Wij zoeken

QDP is een zeer gaaf en succesvol bedrijf dat meerdere Awards heeft gewonnen voor Design en voor snelst groeiende bedrijf van Nederland.  Het bedrijf ontwikkelt en levert kunststof producten voor verschillenden branches, waaronder fietsonderdelen, verkeerslichten, innovatieve groensystemen en meer. De productie vind deels plaats in Nederland (3D printen) en deels in de eigen vestiging in China, waar de massaproductie door middel van spuitgieten plaatsvindt.

Quality Design & Products | HQ Duiven | The Netherlands

Meewerkstage Product ontwikkeling

Wij zoeken per januari/februari 2024 een HBO IPO meewerk stagiair (3e jaar) die een passie heeft voor productontwikkeling en 3D printen.

Dit ga je doen tijdens je meewerkstage Product ontwikkeling:

Tijdens deze meewerkstage op ons hoofdkantoor in Duiven word je vanzelfsprekend als vol lid van het productontwikkelingsteam gezien. Je leert het productontwikkeling vak in de breedste zin van het woord. Je houdt je onder andere bezig met uitwerken van onderdelen in Fusion360 en ondersteunt de productontwikkelafdeling. Ook kun je meewerken in het 3D print lab en ontdekken hoe wij onderdelen printen voor de snelste triatlonfiets ter wereld of hoe wij super hightech onderdelen maken voor zeer bekende multi-nationals. Naast deze activiteiten kan je datgene doen wat je zelf wilt leren; door aan te geven waar je interesses liggen of waarin jij je graag verder wilt ontwikkelen.

Ben jij de collega die we zoeken?

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van bijvoorbeeld IPO of WTB;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar, langer is in overleg mogelijk;
  • Je hebt de mentaliteit van een teamplayer, bent enthousiast, creatief en ondernemend;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis van 3D CAD en MoldFlow, of hebt de wens hier meer over te leren.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij QDP vinden we het belangrijk dat iedereen dagelijks met plezier naar het werk gaat. Een positieve bedrijfscultuur, persoonlijke aandacht, waardering en open communicatie staan hierbij centraal.  Omdat we veel van je verwachten, staat daar ook een mooie stagevergoeding tegenover.

Je komt in een geheel nieuw, modern en hip kantoor te werken.

Heb je vragen of wil je solliciteren op deze functie?

Stuur je motivatiebrief en cv naar info@qdp.nl