Een partner om in te lijsten

Partnership gaat over samenwerken, meedenken, voor elkaar door het vuur gaan. Zo werken wij al jaren intensief samen met Mobilane, dé game-changer op het vlak van kant-en-klare groensystemen. Samen hebben we niet alleen de complete productontwikkeling van hun LivePicture verzorgd. We produceren alle kunststof onderdelen voor deze ‘levende groene kunst aan de muur’ in ons eigen spuitgietbedrijf in China. En wij verzorgen vandaar uit de wereldwijde distributie van deze producten.


‘levende groene kunst aan de muur’


De LivePicture van Mobilane is ideaal voor echte planten op kantoor of thuis. Het systeem vergt weinig onderhoud, en werkt zonder pomp of elektriciteit. De planten krijgen hun water via een slim bewateringssysteem. Dit zorgt dat er voor zo’n zes weken genoeg water in de lijst kan.

Mooi staaltje samenspel tussen techniek en groen. En tussen QDP en Mobilane!

QDP wint Red Dot Award voor LivePicture GO
De Red Dot Award for good design and innovation is de Champions League voor industrieel design. Dit jaar waren er vele honderden inzendingen uit 59 landen. We zijn dan ook zeer vereerd dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen met ons ontwerp voor de LivePicture GO, een product van onze relatie Mobilane.

Bekijk ons werk

En zie wat wij voor onze klanten ontwerpen en produceren.