WIJ ZIJN DÉ PARTNER VOOR PLASTIC PRODUCTS

QDP staat voor: one-stop-shopping. Van doordacht industrieel design tot premium 3D-printen en hoogwaardig spuitgieten van perfecte kunststof producten. Ideaal voor innovatieve productontwikkeling en toelevering voor uw productieproces. Altijd topkwaliteit, in recordtijd geleverd. Vandaar onze slogan: 

Onze missie is de best mogelijk ontworpen en geproduceerde onderdelen te leveren voor een eerlijke prijs.

Onze filosofie is dat spuitgieten niet alleen rendabel hoeft te zijn bij grote aantallen. 

Industrieel design op topniveau!

Een kunststof behuizing, gadget of verpakking… welk product u ook voor ogen heeft, wij geven er deskundig vorm aan. Met alle aandacht voor functionaliteit, maakbaarheid, lage kostprijs, optimale assemblage en aantrekkelijke vormgeving. Hierbij trekken we steeds samen met u op

3D printen. Echt alles is mogelijk.

QDP beschikt als enige in Nederland over de revolutionaire Carbon® 3D-printer voor kunststoffen. Met superieure kwaliteit en ongekende ontwerpvrijheid. Ideaal voor uw ontwerpproces, engineering en toelevering van eindonderdelen.

Kunststof spuitgieten. Kwaliteit en 100% in control.

QDP heeft voor het spuitgieten van kunststof producten een eigen productiefaciliteit in China. Ook de benodigde matrijzen laten wij ter plekke vervaardigen. Dit biedt voordelen in prijs, kwaliteit en logistiek en maakt spuitgieten ook bij kleinere volumes zeer aantrekkelijk.

Van idee tot eindproduct

QDP bied ondersteuning al voordat jouw idee op papier staat tot en met het moment dat er geleverd wordt bij jou aan de deur. En alles daar tussenin. Maak gebruik van onze kennis en ervaring.

Winnaar Red Dot Award

De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt. Jaarlijks zijn er ongeveer 11000 inzendingen uit 61 landen.

Eigen fabriek in China

QDP heeft een eigen fabriek in ShengZhou China. Daarom garanderen we de beste producten voor de beste prijzen en hebben we 100% controle over het productieproces.

ISO 9001:2015

We zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen. Onze ISO certificatie geeft onze klanten zekerheid van een optimale klantervaring.

Lage kosten

Doordat we de onze productie zelf in de hand hebben en door onze kennis en ervaring met elk concept meedenken hoe het beste rendement behaalt kan worden door slim te ontwikkelen en te produceren.

BEREKEN DIRECT zelf DE PRIJS VOOR JE SPUITGIET PRODUCTEN

Of we behandelen binnen 24 uur je prijs aanvraag en sturen je een specifieke offerte.

BEKIJK ONS WERK

En zie wat wij voor onze klanten ontwerpen en produceren.

Wij werken voor

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

VEELGESTELDE VRAGEN

We helpen graag je vragen te beantwoorden.

De setup kosten worden iedere productierun berekend. Dit zijn de kosten die gemaakt worden om de matrijs in de machine te installeren, het aanspuitkanaal te reinigen zodat het juiste materiaal verwerkt kan worden, de matrijs op temperatuur te brengen en de machine op uw matrijs af te stellen.

Wij maken altijd gebruik van stalen matrijzen. Standaard gebruiken wij P20 staal voor de vormplaten en maken wij het matrijshuis uit C45 staal. Indien gewenst kunnen wij ook hardere staaltypes toepassen.

Wij leveren altijd onder DDP voorwaarde. Dit staat voor Delivered Duty Paid (Incoterms). Wij zijn verantwoordelijk voor het afleveren van de goederen op de gewenste plaats in het land van de koper en betaalt alle kosten om de goederen naar de bestemming te brengen, inclusief invoerrechten en belastingen. DDP is een non-maritieme conditie en kan worden gebruikt voor alle vormen van vervoer.

Doorgaans hebben wij 6 tot 8 weken nodig voor het maken van uw matrijs. Na het testen van de matrijs sturen wij de samples naar u op ter goedkeuring. Wanneer de producten goedgekeurd zijn kunnen wij de producten, afhankelijk van de productiegrootte, in 2 tot 3 weken produceren. Het verzenden kost, afhankelijk van de keuze voor voor luchtvracht of zeevracht, respectievelijk 1 of 6 weken.

De voudigheid van de matrijs zegt wat over het aantal kernen of holtes in de matrijs. Dit bepaalt hoeveel producten er per shot uit de matrijs komen. Bij een enkelvoudige matrijs komt er per keer sluiten en openen van de matrijs één product uit. Bij een tweevoudige matrijs twee producten, etc..

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.