3D PRINTEN IN ALMELO
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Almelo

Als retailer of leverancier in Almelo en omstreken, wil je ongetwijfeld jouw productieproces naar een hoger niveau tillen en het zo soepel mogelijk laten verlopen. Heb je al eens gedacht aan 3D printen? Deze techniek is niet alleen kostenbesparend, maar zorgt ook voor een enorme versnelling in je proces. Bij QDP, jouw vertrouwde partner voor 3D printen, staan wij klaar om je door dit avontuur te begeleiden. Op deze pagina duiken we dieper in wat 3D printen in Almelo voor jou kan betekenen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zonder aarzeling contact met ons op voor een inspirerende, gratis brainstormsessie.

Hoe 3D Printen Werkt

Stel je voor: je hebt een digitaal ontwerp en je wilt het tot leven brengen in de echte wereld. 3D-printen maakt dit mogelijk! Met deze revolutionaire techniek transformeer je jouw digitale idee in een tastbaar driedimensionaal object. Het is alsof je magie in handen hebt, laagje voor laagje voeg je materiaal samen, voornamelijk gebruikmakend van diverse kunststoffen. Of je nu losse onderdelen, halffabricaten of het volledige eindproduct wilt maken, met 3D-printen kan het allemaal. En je zult versteld staan van de veelzijdigheid – van de auto-industrie tot de consumentenmarkt en zelfs de medische wereld. Wil je de toekomst van productie ervaren? Stap dan nu in de wereld van 3D-printen!

Hoe Lang Duurt 3D Printen?

Wil je weten hoe snel je jouw 3D-object in handen kunt hebben? Dat hangt allemaal af van een paar cruciale factoren: denk aan de grootte van jouw ontwerp en de instellingen die we tijdens het printproces gebruiken. Natuurlijk, de kwaliteit die je voor ogen hebt, bepaalt ook mede de snelheid. Terwijl 3D printen kan variëren van slechts een paar minuten tot enkele dagen, zijn wij bij QDP er trots op dat we in staat zijn om binnen 2 à 3 weken van ontwerp tot levering te gaan. Dat is razendsnel, zeker als je het vergelijkt met methoden zoals spuitgieten, dat maanden kan duren. Dus als snelheid voor jou essentieel is, ben je bij ons aan het juiste adres!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.