3D PRINTEN IN ALMERE
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Als een van de jongste steden van Nederland, is Almere nog volop in ontwikkeling en een broeiplek voor innovatieve ondernemers. Wil je een nieuw product ontwikkelen? Of een bestaand product op een andere manier produceren? QDP is specialist in 3D printen in Almere. Van de eerste schets naar verschillende prototypes en uiteindelijk een kwalitatief eindproduct voor jouw klanten. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

3D printen op maat

Produceren is maatwerk, alles valt of staat met een goed ontwerp. Hier steken wij de nodige tijd en aandacht in. We schuiven samen met jou rond de tekentafel om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar wens wordt. Producteigenschappen zoals het materiaal, de kleur, afmetingen en andere kenmerken worden bepaald op basis van de beoogde werking. Zo creëren wij samen met jou een uniek eindproduct dat laag voor laag uit onze printer rolt.

De prijs van 3D printen in Almere

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw printklus. Die bestaat uit verschillende onderdelen en is, net als de productie, maatwerk. We houden rekening met verschillende scenario’s en keuzes in materiaal, afmeting en eventuele nabehandelingen. Onze standaard levertijd voor 3D printen in Almere is twee á drie weken. Voor grote oplages, maar ook als je 1 tot 1.000 stuks wilt laten produceren.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer informatie over 3D printen in Almere bij QDP? Plan gratis en vrijblijvend een brainstormsessie met onze experts of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie te ontvangen in je mailbox.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.