3D PRINTEN IN Alphen aan den RijnHet kan bij QDPKom in contact

3D printen in Alphen aan den Rijn

Als retailer of leverancier in Alphen aan den Rijn en omstreken, wil je vast je productieproces naar een hoger niveau tillen. Heb je al gedacht aan 3D printen? Deze innovatieve techniek kan jou niet alleen een kostenbesparing opleveren, maar ook een aanzienlijke versnelling van je productieproces. Bij QDP, dé expert in 3D printen, staan we klaar om je op weg te helpen. Op deze pagina duiken we in de wereld van 3D printen specifiek voor Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende brainstormsessie. Het is tijd om te innoveren!

Hoe 3D Printen Precies Werkt

3D-printen is een baanbrekende techniek waarbij een digitaal ontwerp wordt omgezet in een driedimensionaal object. Dit proces bestaat uit het laag voor laag opbouwen van het object door het samenvoegen van laagjes materiaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse soorten kunststof. Met deze techniek kunnen losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten worden vervaardigd. Toepassingen zijn te vinden in uiteenlopende sectoren, zoals de auto-industrie, consumentenmarkt, en medische en tandheelkundige sector.

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Wil je binnen no-time een kwaliteitsproduct in je handen houden? Met 3D-printen bij QDP krijg je dit voor elkaar. De tijd die nodig is voor het printen hangt af van diverse factoren: denk aan de grootte van je ontwerp, je specifieke printinstellingen en natuurlijk de kwaliteitsstandaard die jij nastreeft. Soms is je product al binnen enkele minuten klaar, andere keren kan het iets langer duren. Maar, hier komt ons unieke aanbod: binnen 2 tot 3 weken na jouw initiële ontwerpfase leveren wij je een onberispelijk eindproduct. En vergeet niet, dit is een stuk sneller dan bij technieken zoals spuitgieten, waar je soms maanden op je product wacht. Dus, waarom zou je langer wachten? Kies voor snelheid en kwaliteit. Kies voor QDP.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK…

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.


Calculeer je prijs


Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.


maak een afspraak

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.