3D PRINTEN IN Amsterdam
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Amsterdam

In het hart van Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn innovatieve en ondernemende geest, neemt 3D printen een prominente plaats in. Als onderdeel van deze dynamische gemeenschap, benadrukt QDP de rijke traditie van Amsterdam in technologische vooruitgang en creatief ondernemerschap. Wij zijn jouw partner voor 3D printen, versnellen het productieproces en bieden de meest geavanceerde technieken voor het vervaardigen van zowel losse onderdelen als complete eindproducten. Onze aanpak is ideaal voor vooruitstrevende ondernemers die hun blik op de toekomst richten.

 

Hoe 3D printen in zijn werk gaat

3D printen gebruikt een additieve technologie, waarbij producten laag voor laag worden opgebouwd, een methode die traditionele mallen overbodig maakt. Deze techniek is niet alleen snel en kostenbesparend, maar stelt onze 3D printers ook in staat om complexe vormen te creëren. Deze veelzijdigheid maakt het bijzonder geschikt voor diverse toepassingen in de engineering, van prototypes tot volledige productielijnen. In Amsterdam biedt 3D printen een efficiënte oplossing voor productieuitdagingen. Met onze state-of-the-art Carbon printer kunnen we snel grote series vervaardigen, gebruikmakend van een breed scala aan materialen, van robuuste en hittebestendige kunststoffen tot flexibele siliconen en transparante varianten met speciale afwerkingen. Elk project krijgt een op maat gemaakte aanpak, waarbij we het juiste materiaal, de afmetingen, kleuren en nabehandelingen zorgvuldig selecteren om tot een superieur eindproduct te komen. Of het nu gaat om industriële applicaties, auto-onderdelen, consumentenproducten of gespecialiseerde medische en tandtechnische items, wij kunnen het allemaal printen.

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Bij 3D-printen is de snelheid waarmee jouw droomobject gereed is afhankelijk van factoren zoals de omvang van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. Natuurlijk speelt ook de mate van kwaliteit die je nastreeft een rol. Over het algemeen kan 3D printen variëren van een snelle print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag kan nemen. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën binnen slechts 2 à 3 weken van concept naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methoden zoals spuitgieten moet je al snel 2 tot 3 maanden wachten. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van 3D printen voor jouw specifieke ontwerp in Amsterdam? Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op voor een brainstormsessie met onze specialisten of gebruik onze handige online rekentool om direct een prijsindicatie via e-mail te ontvangen. Wij staan klaar om samen met jou de grenzen van innovatie te verleggen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.