3D PRINTEN IN AMSTERDAM
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Als ondernemer in Amsterdam weet je waarschijnlijk maar al te goed hoe belangrijk het is om een uniek product op de markt te brengen. De concurrentie is groot en naast het gebruiksgemak voor de klant, moet het productieproces ook efficiënt zijn om eraan te kunnen verdienen. QDP biedt de mogelijkheid van 3D printen in Amsterdam. Hiermee realiseren wij snel een complete productlijn, zonder dat dit ten koste gaat van de juiste prijs-kwaliteitverhouding!

Maatwerk 3D printen in Amsterdam

De producten worden door ons op maat gemaakt en zonder lagen als een solide model opgebouwd door de printer. Dit kunnen complete producten zijn, maar ook onderdelen voor halffabricaten. We bieden de mogelijkheid om een ontwerp op maat voor je te maken of om mee te denken over een bestaand idee. Per product selecteren we het materiaal, de afmetingen, de kleur en eventuele andere productspecificaties. Producten waaraan je kunt denken zijn: applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en orthopedische producten.

De prijs van 3D printen in Amsterdam

Net als de uitwerking, is ook de prijs van 3D printen in Amsterdam maatwerk. Bij het bepalen van de prijs houden we rekening met de productspecificaties, de stappen die hiervoor nodig zijn en met de gewenste levertermijn. Onze standaard levertijd voor 3D printen is twee weken. We maken graag een offerte op maat voor je! En 3D printen in Amsterdam kan niet alleen in grote oplages, ook voor kleinere aanvragen (van 1 tot 1.000 stuks) zetten we onze printer graag aan!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Amsterdam? Een prijsopgave ontvangen? Of een keer sparren over je ideeën? Gebruik onze online rekentool of plan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met de QDP specialisten!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.