3D PRINTEN IN APELDOORN
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Apeldoorn

Apeldoorn is door haar centrale ligging in Nederland een ideale plek voor ondernemers. Naast Achmea’s ‘Even Apeldoorn bellen’, zijn er meerdere regionale en landelijke hoofdkantoren gevestigd. De stad heeft een zeer diverse economie, waarin ook de maakindustrie hoogtij viert. En als ondernemend bedrijf, wil jij natuurlijk dat die economie volop in bloei blijft. QDP biedt uitkomst, met de mogelijkheid van 3D printen in Apeldoorn. Dit is een productietechniek waarmee je als ondernemer tijd en kosten bespaart en consumenten het nieuwste van het nieuwste kunt bieden.

Hoe werkt 3D printen in Apeldoorn?

3D printen kan op verschillende manieren: met stereolithografie, lasersinteren, polyjet en digitale lichtverwerking. Wij werken met een professionele Carbon printer, met lichtverwerking. Die bouwt een product laag voor laag op, op basis van een digitaal ontwerp. Dit kan met tal van verschillende soorten kunststof, met de gewenste producteigenschappen: hard, zacht, flexibel, anti-slip etc. Zo produceren wij losse onderdelen, halffabricaten, complete producten en productlijnen. En het fijne van deze techniek is dat we hetzelfde trucje keer op keer kunnen herhalen en dat onze printer dag en nacht doorwerkt. Dit maakt 3D printen een snelle en goedkope techniek in vergelijking met andere methoden, zoals spuitgieten.

Waarom 3D printen in Apeldoorn?

3D printen is, zoals gezegd, sneller en voordeliger dan andere productietechnieken. Het complete productieproces neemt slechts 2 tot 3 weken in beslag, afhankelijk van de productspecificaties en de oplage. Die kan zo groot of klein zijn als gewenst. We zetten onze printer graag aan voor kleine bestellingen van 1 tot 1.000 stuks, maar ook voor grote aanvragen. Wij zorgen ervoor dat alles keurig op tijd op de plek van bestemming wordt bezorgd.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

Wil je meer informatie over 3D printen in Apeldoorn? Vrijblijvend brainstormen met onze specialisten? Of alvast een prijsindicatie ontvangen? Plan een vrijblijvende brainstormsessie met QDP of gebruik onze online rekentool! We denken graag met je mee van ontwerp tot en met de ontwikkeling en maken een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met de productspecificaties en de eventuele nabewerkingen die nodig zijn voor het gewenste eindresultaat.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.