3D PRINTEN IN ARNHEM
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda van ondernemers. Veel bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om hun productieproces te verduurzamen. Door over te stappen op een andere manier van produceren bijvoorbeeld. 3D printen biedt uitkomst! Het levert slijtvaste, herbruikbare producten op die wel tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te reproduceren zijn. QDP is jouw specialist voor 3D printen in Arnhem. We denken graag met je mee over vorm en functie en kunnen je van A tot Z ondersteunen: van de eerste schets tot en met de productie.

Maatwerk 3D printen in Arnhem

QDP levert 3D producten op maat. De productie doen we in eigen huis. Geen vraag is te groot, geen budget te klein. We kunnen al in de ontwerpfase aanhaken en stap voor stap een complete productlijn realiseren, maar het is ook mogelijk om halffabricaten of losse onderdelen te laten produceren. De productspecificatie worden aan de hand van de gewenste eigenschappen bepaald en met prototypes getest en doorontwikkeld. Producten waaraan je kunt denken zijn: applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten.

Hoeveel kost 3D printen in Arnhem?

Net als de productie, zijn ook de kosten van 3D printen in Arnhem maatwerk. De prijs is o.a. afhankelijk van de grootte, de vorm, het materiaal en de oplage. 3D printen in Arnhem kan bij ons al bij oplagen van 1 tot 1.000 stuks. Wij maken graag een offerte op maat voor je! Qua levertijd bespaar je met 3D printen ook aanzienlijk. De complete productie neem zo’n twee á drie weken in beslag. In vergelijking met andere productietechnieken, zoals spuitgieten, is dit drie keer zo snel! 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Arnhem? Een offerte op maat ontvangen? Of je ideeën aan ons voorleggen? Gebruik onze online rekentool of plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in met onze specialisten!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meer weten over 3D printen in Arnhem? Of wil je zelf alvast simpel en snel de prijs berekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om jouw ideeën om te zetten in een tastbaar ontwerp, of gebruik onze digitale rekentool om de kosten voor jouw spuitgietproduct te berekenen!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.