3D PRINTEN IN DEN HAAG
Het kan bij QDP
Kom in contact

sneller en slimmer produceren

Als Haagse ondernemer zit je bovenop de nieuwste ontwikkelingen. De concurrentie is groot in de Randstad en je bent op zoek naar een manier om jezelf te onderscheiden. Al eens aan een nieuwe productietechniek gedacht? Een waarmee je sneller en goedkoper kunt werken, zonder kwaliteitsverlies? QDP helpt bedrijven om hun productielijn te innoveren met 3D printen in Den Haag. Van ontwerp naar ontwikkeling en van prototype naar realisatie. Wij denken graag mee over de toekomst van jouw producten.

3d printen op maat

Alle producten worden op maat gemaakt door ons. Dit betekent niet dat we ze stuk voor stuk met de hand maken, dit laten we over aan onze printer. Die kan verschillende soorten kunststof laag voor laag opbouwen tot een uniek eindproduct. Op die manier produceren wij in no time losse onderdelen, halffabricaten, eindproducten en complete productlijnen. Denk bijvoorbeeld aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten.

de prijs van 3d printen in den haag

Om tot een goed ontwerp te komen, schuiven we samen aan voor een brainstorm. Hierin bepalen we o.a. de productspecificaties en de oplage. 3D printen in Den Haag kan niet alleen in grote oplages, maar ook voor aanvragen van 1 tot 1.000 stuks zetten wij onze printer graag aan. Op basis van jouw wensen doen wij een passend prijsvoorstel. Onze standaard levertijd voor 3D printen in Den Haag is twee á drie weken

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Den Haag? Een prijsvoorstel ontvangen? Of een gratis brainstorm plannen met onze specialisten? Gebruik onze online rekentool of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.