3D PRINTEN IN Deventer
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Deventer

Deventer, met zijn historische charme en groeiende innovatieve bedrijvigheid, vormt een vruchtbare bodem voor ondernemersgeest. Als ondernemer in Deventer maak je deel uit van een gemeenschap die zowel traditie als innovatie koestert. QDP staat in Deventer aan je zijde als jouw expert in 3D printen. Wij helpen het productieproces te versnellen en bieden state-of-the-art technieken voor het produceren van losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten. Ideaal voor vooruitdenkende ondernemers met een visie op de toekomst.

   

Hoe 3D printen in zijn werk gaat

3D printen is een baanbrekende additieve technologie, perfect voor het maken van producten. Deze methode is ‘additief’ omdat het geen gebruik maakt van traditionele mallen, maar objecten opbouwt door het stapelen en samensmelten van materiaallagen. Het is een snelle en kostenbesparende productietechniek, waarmee een 3D printer complexe vormen kan realiseren. Deze techniek wordt veelal toegepast in de engineering, vooral voor het creëren van prototypes, maar ook voor losse onderdelen en complete producten en productielijnen.

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Bij 3D-printen is de snelheid waarmee jouw droomobject gereed is afhankelijk van factoren zoals de omvang van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. Uiteraard speelt ook de kwaliteit die je nastreeft een rol. Over het algemeen kan 3D printen variëren van een snelle print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag kan nemen. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën binnen slechts 2 à 3 weken van concept naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methoden zoals spuitgieten moet je al snel 2 tot 3 maanden wachten. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in Deventer bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.