3D PRINTEN IN DORDRECHT
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Dordrecht kreeg in 1220 stadsrechten en mag zich de oudste stad van Holland noemen (niet van Nederland). De stad ligt op de splitsing van de Merwede en de Noord en de Oude Maas en is daarmee van oudsher een echte handelsstad. Een plek voor innovatieve ondernemers. QDP ondersteunt deze innovatie met 3D printen in Dordrecht, een techniek die het productieproces aanzienlijk versnelt. Hiermee kunnen wij is 2 á 3 weken een compleet nieuwe productlijn produceren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Hoe werkt 3D printen in Dordrecht?

3D printen is een snelle en efficiënte manier van produceren, die bovendien minder arbeidsintensief is dan andere technieken, zoals spuitgieten. Dit maakt 3D printen ook een stuk voordeliger. Onze professionele Carbon printer doet al het werk. Die bouwt het product laag voor laag op op basis van een digitaal ontwerp. Wij kunnen uiteenlopende soorten kunststof printen en de producten elke gewenste eigenschap geven. Van heel hard tot zacht, flexibel en hittebestendig materiaal en in elk gewenst formaat. We beginnen met een of meerdere prototypes, die kunnen worden getest onder de doelgroep. De resultaten gebruiken we om te optimaliseren en zo werken we stapsgewijs toe naar het gewenste eindresultaat.

Waarom 3D printen in Dordrecht?

De grootste reden om te kiezen voor 3D printen is de prijs. Die is aanzienlijk lager dan wanneer je voor een andere techniek kiest. Daarnaast neemt het proces veel minder tijd in beslag. Ter vergelijking: bij spuitgieten neemt het productieproces zo’n 2 tot 3 maanden in beslag, bij 3D printen slechts 2 á 3 weken! Wij kunnen zowel losse onderdelen, halffabricaten als complete eindproducten printen. Denk bijvoorbeeld aan automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt, medische en tandtechnische producten. En de kwaliteit is onverminderd sterk, win-win! Wij maken graag een offerte op maat voor 3D printen in Dordrecht.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Wil je meer weten over 3D printen in Dordrecht? Een sample ontvangen? Of de mogelijkheden van jouw ontwerp aan ons voorleggen? Plan een vrijblijvende kennismaking met onze specialisten of gebruik onze digitale rekentool om een prijsopgave te ontvangen in je mailbox.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.