3D PRINTEN IN Groningen
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Groningen

 Als innovatieve leverancier en retailer in de stad Groningen , streef je ernaar om voorop te lopen in de markt en je productieprocessen voortdurend te optimaliseren. Heb je ooit nagedacht over de mogelijkheden van 3D printen? Het is niet zomaar een technologie, maar een baanbrekende methode die zowel kostenbesparingen als tijdwinst kan opleveren. En het goede nieuws? Bij QDP, jouw lokale 3D print-expert, zijn we klaar om je te begeleiden in deze innovatieve reis. Op deze pagina duiken we dieper in de fascinerende wereld van 3D printen, specifiek gericht op Groningen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en inspirerende brainstormsessie.

 

Hoe 3D printen in zijn werk gaat

Ben je klaar om je creatieve visie tot leven te brengen? Met 3D-printen transformeren we jouw digitale ontwerpen in verbluffende driedimensionale objecten. Stel je voor: laag voor laag wordt jouw concept werkelijkheid, opgebouwd uit verschillende soorten kunststoffen. Of je nu individuele componenten, halffabricaten of een volledig eindproduct voor ogen hebt, deze technologie maakt het mogelijk. En nog beter? Je kunt dit toepassen in diverse sectoren, of je nu actief bent in de technische industrie, nieuwe consumentenproducten ontwikkelt, of de medische en tandheelkundige sector wilt transformeren. Stap aan boord en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van 3D-printen!

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Bij 3D-printen is de snelheid waarmee je droomobject klaar is, afhankelijk van factoren zoals de omvang van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. Uiteraard hangt het ook af van de kwaliteitsnormen die je hanteert. Over het algemeen kan 3D printen variëren van een snelle print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag kan nemen. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën binnen slechts 2 à 3 weken van concept naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methoden zoals spuitgieten moet je al snel 2 tot 3 maanden wachten. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in Groningen bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.