3D PRINTEN IN GRONINGEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Met een eigen Rijksuniversiteit en een nominatie voor de titel ‘Europese innovatiehoofdstad van 2020’ op zak, blijkt maar weer eens dat Groningers een vooruitstrevend volkje zijn! Onderzoek wijst uit dat innovatieve ondernemingen gemiddeld twee keer winstgevender zijn dan andere bedrijven. Een efficiënt productieproces is een belangrijk onderdeel van innovatie. QDP ondersteunt bedrijven met 3D printen in Groningen. Van ontwerp naar prototyping en productontwikkeling. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding en aanzienlijk sneller dan andere technieken.

Hoe werkt 3D printen in Groningen?

3D printen in Groningen is maatwerk. Geen product is immers hetzelfde! Een optimaal maakbaar en reproduceerbaar product dient aan alle gewenste vereisten te voldoen. De prijs is daarom ook afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de geschikte printtechniek van belang, het type kunststof, de afmetingen, kleur(en) en eventuele nabehandelingen die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. We beginnen met een ontwerp en ontwikkelen op basis van een tekenbestand een prototype uit. Deze kan door de doelgroep worden getest. We monitoren de resultaten en leveren vervolgens, aan de hand van verschillende prototypes, het gewenste eindresultaat af. We maken graag een offerte op maat voor 3D printen in Groningen!

Waarom 3D printen in Groningen?

3D printen biedt vele voordelen. Zo kun je het productieproces hiermee bijvoorbeeld aanzienlijk versnellen. Wij kunnen in twee weken een complete productlijn printen. Bij andere technieken, zoals spuitgieten, neemt het productieproces enkele maanden in beslag. Tel uit je winst! De kwaliteit is ijzersterk! Onze Carbon printer gebruikt speciale technieken, waarmee wij diverse soorten kunststof kunnen maken. Van zacht en buigzaam kunststof tot siliconen of hittebestendig. Producten 3D printen in Groningen kan in grote oplagen, maar ook al vanaf 1 stuk! Dit kunnen losse onderdelen of halffabricaten zijn, maar ook complete eindproducten. We denken graag met je mee over de uitwerking!

Enthousiast geworden?

Meer weten over 3D printen in Groningen? Of wil je zelf alvast simpel en snel de prijs berekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om jouw ideeën om te zetten in een tastbaar ontwerp, of gebruik onze digitale rekentool!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meer weten over 3D printen in Groningen? Of wil je zelf alvast simpel en snel de prijs berekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om jouw ideeën om te zetten in een tastbaar ontwerp, of gebruik onze digitale rekentool om de kosten voor jouw spuitgietproduct te berekenen!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.