3D PRINTEN IN HEERLEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Heerlen

Als retailer of leverancier in Heerlen en de nabije omgeving, ben je vast en zeker op zoek naar manieren om je productieproces naar een hoger niveau te tillen. Heb je al eens gedacht aan de voordelen van 3D printen? Deze techniek is niet alleen een geweldige manier om kosten te besparen, maar kan ook het tempo van je productie aanzienlijk verhogen. Gelukkig staan wij bij QDP, jouw 3D print-experts, klaar om je op deze innovatieve weg te begeleiden. Op deze pagina belichten we de veelzijdigheid en voordelen van 3D printen specifiek voor de Heerlense markt. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en inspirerende brainstormsessie!

Hoe 3D printen werkt?

Droom je van het tot leven brengen van jouw digitale ontwerpen? Met 3D-printen veranderen we die dromen in tastbare driedimensionale meesterwerken! Stap voor stap, laagje voor laagje, transformeren we speciale kunststoffen naar het object van jouw verbeelding. Of je nu gedetailleerde componenten, geavanceerde halffabricaten of een glanzend eindproduct voor ogen hebt, met deze technologie ligt het binnen handbereik. En de mogelijkheden? Die zijn grenzeloos! Van de autowereld tot de consumentenmarkt en zelfs in de medische en tandheelkundige wereld, 3D-printen opent deuren. Ben jij klaar voor de toekomst van productie?

Hoe Lang Duurt het 3D-Printproces?

Wil jij snel en efficiënt een product in handen hebben? Bij 3D printen varieert de tijd enorm, afhankelijk van zaken als de grootte van je object en de gekozen printinstellingen. Uiteraard is de kwaliteit die jij voor ogen hebt ook van invloed op de duur. Soms heb je binnen enkele minuten al een resultaat, terwijl andere keren het enkele uren of zelfs dagen kan duren. Maar hier komt het goede nieuws: bij QDP zetten we alles op alles om je binnen 2 tot 3 weken, vanaf je initiële ontwerp, een perfect eindproduct te leveren. Dat is razendsnel, zeker als je bedenkt dat traditionele methoden zoals spuitgieten je maanden laten wachten. Waarom nog langer wachten als het sneller kan bij QDP?

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.