3D PRINTEN IN HELMOND
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Helmond

Als retailer of leverancier in Helmond en omstreken, wil je ongetwijfeld jouw productieproces naar het volgende niveau tillen. Heb je al eens overwogen wat 3D printen voor jou kan betekenen? Deze innovatieve techniek biedt niet alleen een kans om kosten te besparen, maar maakt je productieproces ook razendsnel. Bij QDP, dé expert in 3D printen, zijn we er om jou te begeleiden op deze opwindende reis. Op deze pagina verkennen we alle facetten van 3D printen specifiek voor de regio Helmond. Ben je geprikkeld door de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende en inspirerende brainstormsessie.

DE WERKING VAN 3D PRINTEN

Ben je op zoek naar een manier om jouw ideeën tastbaar te maken? Met 3D-printen brengen we jouw digitale ontwerpen tot leven in de vorm van indrukwekkende driedimensionale objecten. Laag voor laag wordt jouw visie werkelijkheid, samengesteld uit een scala aan hoogwaardige kunststoffen. Of je nu unieke componenten, geavanceerde halffabricaten of strakke eindproducten in gedachten hebt, deze technologie maakt het allemaal mogelijk. En weet je wat het mooie is? Je kunt dit toepassen in diverse branches, of je nu vernieuwing brengt in de auto-industrie, baanbrekende producten voor de consumentenmarkt ontwikkelt, of grensverleggende oplossingen in de medische en tandheelkundige wereld nastreeft. Stap in de toekomst van productie met 3D-printen!

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Wil je snel je ideeën tot leven brengen? Het 3D-printen van jouw object kan variëren, afhankelijk van zaken als de grootte en de gekozen instellingen. En uiteraard, hoe perfect jij wilt dat het eindresultaat is. Hoewel het printen zelf uiteen kan lopen van minuten tot dagen, hebben we bij QDP geweldig nieuws voor je: van concept tot eindproduct, wij leveren binnen 2 à 3 weken! Dat is ongekend snel, zeker als je het vergelijkt met traditionele methodes zoals spuitgieten, waar je maanden op je product kunt wachten. Kies voor snelheid en kwaliteit, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.