3D PRINTEN IN HENGELO
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Hengelo kent een lange geschiedenis in de technische maakindustrie. De Overijsselse stad huisvest grote internationale bedrijven in de IT, machinebouw en andere sectoren en heeft het World Trade Center Twente als paradepaardje. Ondernemen zit de Twentenaren in het dna. QDP is jouw specialist voor 3D printen in Hengelo. Hiermee versnellen we het productieproces en garanderen we de beste maaktechniek voor losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten. Voor innovatieve bedrijven met een blik op de toekomst.

Maatwerk 3D printen in Hengelo

3D printen is een zeer goedkope manier van produceren. Onze Carbon printer kan in no time complete productlijnen opleveren. De producten worden laag voor laag opgebouwd en kunnen van verschillende soorten kunststof worden gemaakt. Van sterk en hittebestendig materiaal tot siliconen, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. Per product selecteren we het juiste materiaal, de afmetingen, kleuren en de eventuele nabehandeling die nodig is om tot een goed werkend product te komen. Voorbeelden zijn: applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten.

De prijs van 3D printen in Hengelo

Wij maken graag een offerte op maat voor 3D printen in Hengelo. Bij het berekenen van de prijs houden we rekening met verschillende mogelijkheden in materiaal, afmetingen, kleuren en de gewenste levertijd. Bestellen kan in grote oplages, maar ook voor opdrachten van 1 tot 1.000 stuks zetten wij onze printer graag aan. Het complete productieproces, van ontwerp tot en met de ontwikkeling, neemt zo’n twee tot drie weken in beslag. Dit is aanzienlijk sneller dan andere technieken, zoals spuitgieten, en levert jou als ondernemer nóg meer winst op.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over 3D printen in Hengelo? Over de mogelijkheden voor jouw specifieke klantvraag? Of een prijsopgave ontvangen? Schuif vrijblijvend aan voor een brainstorm met onze specialisten of gebruik onze online rekentool.

 

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.