3D PRINTEN IN HILVERSUM
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Hilversum

Als retailer of leverancier in Hilversum en omstreken, ben je wellicht continu bezig met innovatie en efficiëntie. Heb je al eens gedacht aan 3D printen? Dit is dé techniek waarmee je kosten bespaart en jouw productieproces aanzienlijk versnelt. Bij QDP, dé 3D print expert, staan we klaar om je hierin te begeleiden. Op deze pagina duiken we dieper in op de voordelen en mogelijkheden van 3D printen in Hilversum. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een inspirerende en gratis brainstormsessie.

DE WERKING VAN 3D PRINTEN

Wil jij jouw ideeën tot leven brengen? Met 3D-printen transformeer je snel en gemakkelijk een digitaal design naar een tastbaar driedimensionaal object. In een gestructureerd proces voegen we laagje voor laagje materiaal samen, voornamelijk gebruikmakend van diverse hoogwaardige kunststoffen. Of je nu individuele componenten, halffabricaten of een volledig eindproduct nodig hebt, met deze methode is het binnen handbereik. Van de auto-industrie en consumentenmarkt tot de medische en tandheelkundige sector; de mogelijkheden zijn eindeloos. Sta je klaar om te innoveren? Laat ons je begeleiden in de wereld van 3D-printen!

Hoe Lang Duurt 3D-Printen ?

Droom je van een vlotte productie? Met 3D printen kunnen de tijden sterk variëren, gebaseerd op factoren zoals de grootte van je object en de gekozen printinstellingen. En natuurlijk speelt de kwaliteit die je in gedachten hebt ook een rol. Er zijn momenten waarop je in een handomdraai een resultaat hebt, terwijl het andere keren wat langer kan duren. Maar hier is het fantastische nieuws: bij QDP streven we ernaar om jou binnen 2 tot 3 weken na je eerste ontwerpfase een feilloos eindproduct te bezorgen. Een ongelofelijke snelheid, zeker als je het vergelijkt met traditionele technieken zoals spuitgieten die je maanden in spanning houden. Waarom zou je kiezen voor langer wachten, als QDP het sneller voor je kan realiseren?

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.