3D PRINTEN IN LELYSTAD
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Lelystad

Als retailer of leverancier in Lelystad en omstreken, wil je vast voorop lopen in de markt en je productieproces continu optimaliseren. Ooit gedacht aan de kracht van 3D printen? Het is niet zomaar een techniek, maar een game-changer die zowel kostenbesparingen als tijdwinst kan opleveren. En het goede nieuws? Bij QDP, jouw 3D print-expert, zijn we klaar om je te begeleiden op deze innovatieve reis. Op deze pagina duiken we in de fascinerende wereld van 3D printen specifiek gericht op Lelystad. Geïntrigeerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en inspirerende brainstormsessie.

Hoe 3D printen in zijn werk gaat

Ben je klaar om jouw creatieve visie tot leven te brengen? Met 3D-printen veranderen we jouw digitale ontwerpen in indrukwekkende driedimensionale objecten. Stel je voor: laag voor laag wordt jouw concept werkelijkheid, samengesteld uit verschillende soorten kunststoffen. Of je nu individuele componenten, halffabricaten of een volledig eindproduct voor ogen hebt, deze technologie maakt het mogelijk. En wat nog beter is? Je kunt dit toepassen in diverse sectoren, of je nu in de auto-industrie zit, innovaties voor consumenten ontwikkelt, of de medische en tandheelkundige wereld wilt revolutioneren. Spring aan boord en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van 3D-printen!

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Bij 3D-printen is de snelheid waarmee je droomobject klaar is afhankelijk van zaken als de grootte van je ontwerp en de gekozen printinstellingen. En natuurlijk, hoe hoog jij de lat legt qua kwaliteit. Over het algemeen kan het 3D printen variëren van een vlugge print van enkele minuten tot het gedetailleerd uitwerken van een complex ontwerp dat dagen in beslag neemt. Maar hier komt het beste: bij QDP transformeren we jouw ideeën in slechts 2 à 3 weken van schets naar tastbaar eindproduct! Ter vergelijking, met traditionele methodes zoals spuitgieten wacht je al snel 2 tot 3 maanden. Kies voor snelheid, kies voor QDP!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.