3D printen in Maastricht
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Maastricht

Maastricht heeft een ideale ligging voor innovatieve ondernemers die zaken doen in eigen land maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Ben je ondernemer in de Limburgse stad en op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor je productieproces? 3D printen is een snelle en slimme techniek, waarmee je een hoop tijd en geld bespaart. QDP is specialist op dit gebied en staat je bij van het eerste ontwerp tot en met de ontwikkeling. Op deze pagina vertellen we je alles over de mogelijkheden en de voordelen van 3D printen in Maastricht.

3D printen op maat

Je kunt bij QDP losse onderdelen 3D printen, halffabricaten laten doorontwikkelen en complete producten en productielijnen laten produceren. Producten waar je in de praktijk aan kunt denken zijn: applicaties, automotive onderdelen, producten voor je winkel of magazijn en technische onderdelen voor fabrieken. We beginnen met een idee, dat we vertalen naar een technisch ontwerp dat kan worden ingevoerd in de printer. Onze specialisten luisteren goed naar jouw wensen en geven hierbij advies op maat. Op basis daarvan, bepalen we de gewenste productspecificaties zoals: het materiaal, de afmetingen, kleur en eventuele nabehandelingen die nodig zijn. Op die manier werken we stap voor stap toe naar een volwaardig eindproduct.

Wat kost 3D printen in Maastricht?

De kosten van 3D printen in Maastricht zijn, net als het ontwerp, maatwerk. Wij maken een offerte op maat, waarin we rekening houden met de productspecificaties, oplage en gewenste levertijd. 3D printen is een techniek die ruim 3 keer zo snel is als andere manieren, zoals spuitgieten. Onze printer kan hetzelfde ontwerp keer op keer maken en werkt dag en nacht door. Dit levert een aanzienlijke besparing in tijd en kosten op. 

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden 3D printen in Maastricht? Of wil je jouw specifieke idee aan ons voorleggen? Kom gratis en vrijblijvend brainstormen met onze experts! We denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies op maat. Liever eerst een prijsindicatie ontvangen? Geef je wensen door in onze online rekentool en ontvang een prijsopgave in je mailbox.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.