3D PRINTEN IN NEDERLAND
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Nederland staat – na Zwitserland, Zweden, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk – op de vijfde plaats in de Global Innovation Index 2020 van de meest innovatieve landen. We zijn een ijverig volkje, dat altijd op zoek is naar nieuwe en betere producten. QDP biedt de mogelijkheid van 3D printen in Nederland, dé manier om je productieproces te innoveren en te optimaliseren!  Wij werken met uiteenlopende soorten kunststof en kunnen proactief met je meedenken over het beste eindproduct!

Waarom 3D printen in Nederland?

3D printen wordt steeds meer ingezet in productieprocessen. Onze Carbon 3D printer kan, op basis van een tekenbestand, driedimensionale objecten produceren. Deze worden zonder lagen als een solide model opgebouwd en verschillen in grootte, kleur, materiaal en afwerking. Zo kunnen we halffabricaten voor je finetunen, maar ook een complete productielijn voor onze rekening nemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan applicaties, automotive onderdelen, consumentenproducten en medische en orthopedische hulpmiddelen. Het grote voordeel is dat 3D printen het productieproces aanzienlijk versnelt. Onze standaard levertermijn voor 3D printen in Nederland is twee weken. Ter vergelijking: bij spuitgieten neemt de realisatie enkele maanden in beslag!

De prijs van 3D printen in Nederland

3D printen is maatwerk en dit geldt ook voor de prijs. Die is afhankelijk van de productspecificaties en van de stappen die nodig zijn om dit te realiseren. Wil je ons al in de ontwerpfase aanhaken? De specialisten van QDP schuiven graag samen met jou aan rond de de tekentafel! Een halffabricaat finetunen tot eindproduct, of losse onderdelen laten printen kan ook! Wij maken graag een offerte op maat voor 3D printen in Nederland! Voor grote afnames, maar ook als je 1 tot 1.000 stuks wilt bestellen. In de prijsopgave houden we o.a. met de productspecificaties en de gewenste levertijd.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK..

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over hoe 3D printen in Nederland werk? En over de mogelijkheden voor jouw specifieke productvraag? Plan gratis en vrijblijvend een brainstormsessie met onze experts. 

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.