3D PRINTEN IN ROTTERDAM
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Als grootste havenstad van Nederland, is Rotterdam the place to be voor innovatieve ondernemers! Wil je een nieuw product op de markt brengen? Of een bestaand product beter, sneller en goedkoper produceren? QDP is jouw partner voor 3D printen in Rotterdam. Van het ontwerp, tot het prototype en de realisatie. Hiermee maken wij een halffabricaat compleet, of creëren we in twee á drie weken een compleet nieuwe productlijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Maatwerk 3D printen in Rotterdam

Onze 3D printer bouwt het product zonder lagen als een solide model op. Hiervoor werken we met een tekenbestand, op basis van een bestaand ontwerp of een ontwerp dat we samen rond onze tekentafel hebben bedacht. Alles is mogelijk, geen vraag is te ingewikkeld en geen formaat te groot of klein! De kleur, afmeting, het materiaal en de afwerking worden op basis van de wensen en de beoogde werking bepaald. Ze vormen samen jouw unieke product. We kunnen verschillende soorten kunststof produceren en maken altijd eerst één of meerdere prototypes om tot het gewenste resultaat te komen.

De prijs van 3D printen in Rotterdam

De prijs van de productlijn is afhankelijk van verschillende factoren. De productspecificaties bijvoorbeeld. Welk materiaal wil je gebruiken? Wat zijn de afmetingen? Is er een nabehandeling nodig? En wat is de gewenste levertijd? Voor 3D printen in Rotterdam bieden wij een standaard levertermijn van twee weken. We maken graag een offerte op maat voor je! Voor grote oplages, maar ook als je 1 tot 1.000 stuks wilt laten produceren.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK..

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Rotterdam? Een prijsopgave ontvangen? Of een keer sparren over je ideeën? Gebruik onze online rekentool of plan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met de QDP specialisten!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.