3D PRINTEN IN UTRECHT
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Utrecht is een economisch sterke regio. Veel mensen zijn hier werkzaam in de kenniseconomie. Zij beseffen zich maar al te goed dat innovatie één van de belangrijkste bronnen van economische groei is. Nieuwe producten, diensten en processen die de productiviteit verhogen. 3D printen in Utrecht biedt uitkomst voor ondernemers die willen optimaliseren! QDP helpt je hier graag mee: van het eerste ontwerp, tot het best mogelijke eindproduct.

Waarom 3D printen in Utrecht?

3D printen in Utrecht biedt mogelijkheden. Voor ondernemers die een halffabricaat willen laten maken, losse onderdelen of voor bedrijven die een complete productielijn willen uitbesteden. Wij maken diverse soorten kunststof, die qua vorm en functie aan alle vereisten én aan de wensen van de klant voldoen. Van sterk, hittebestendig en siliconen tot flexibel, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. En met 3D printen in Utrecht verhoog je niet alleen de kwaliteit en het gebruiksgemak, je kunt de items ook aanzienlijk sneller laten produceren. Ter vergelijking: producten spuitgieten neemt enkele maanden in beslag, onze standaard levertermijn voor printwerk is twee weken.Tel uit je winst!

De prijs van 3D printen in Utrecht

Net zoals onze 3D printer jouw product laag voor laag opbouwt, doen wij dit ook in de offerte. Die maken we op maat, op basis van jouw wensen en behoeften. In het voorstel houden we o.a. rekening met de printtechniek, de afmetingen, de kleur, de levertijd en alle andere stappen die nodig zijn voor de beste productontwikkeling. Bestellen kan al vanaf 1 stuk, maar ook voor grote afnames draaien wij onze hand niet om! We maken graag een offerte op maat voor 3D printen in Utrecht.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Utrecht? Of heb je een vraag over de ontwikkeling van een nieuwe productlijn? Onze specialisten schuiven graag samen met jou rond de tafel voor een brainstormsessie, waarin we alle wensen op een rij zetten.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.