3D PRINTEN IN VLAARDINGEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in Vlaardingen

Als retailer of leverancier in Vlaardingen en omstreken, wil je natuurlijk altijd vooroplopen en je productieproces continu optimaliseren. Heb je al eens gedacht aan 3D printen? Deze innovatieve techniek biedt niet alleen een kostenvoordeel, maar zorgt er ook voor dat je in recordtijd je producten gereed hebt. Bij QDP, jouw lokale expert in 3D printen, staan we klaar om je hierin te ondersteunen. Op deze pagina duiken we dieper in de wereld van 3D printen in Vlaardingen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor een inspirerende, gratis brainstormsessie.

Hoe 3d printen in zijn werk gaat

Droom je van het razendsnel omtoveren van een digitaal ontwerp naar een tastbaar 3D-object? Met 3D-printen wordt dit jouw nieuwe realiteit. Door laagje voor laagje materiaal samen te voegen, zie je jouw concept tot leven komen, en dat met een keuze uit verschillende kunststoffen. Of je nu een uniek onderdeel nodig hebt, een halffabricaat of een volledig eindproduct, met deze techniek is het binnen handbereik. Van de auto-industrie tot de consumentenmarkt en zelfs in de medische en tandheelkundige wereld; overal zie je de impact van 3D-printen. Ben jij klaar om jouw productie naar het volgende niveau te tillen?

DE TIJDSDUUR VAN 3D PRINTEN

Zoek je naar de snelste manier om jouw idee werkelijkheid te zien worden? Bij 3D printen kan de duur verschillen, gebaseerd op de grootte van je project en jouw specifieke instellingen. En natuurlijk, hoe hoger de kwaliteit die je wenst, hoe meer tijd het kan vergen. Er zijn momenten dat je binnen enkele minuten al een glimp van je creatie ziet, terwijl het soms ook uren of dagen in beslag neemt. Maar wacht, het wordt nog beter: bij QDP streven we ernaar om binnen slechts 2 tot 3 weken vanaf jouw eerste schets, een foutloos eindproduct aan te leveren. Dat is een flits vergeleken met de maanden die traditionele technieken zoals spuitgieten kosten. Dus waarom zou je langer wachten als QDP je sneller op weg helpt?

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Enthousiast geworden?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in ‘s-Hertogenbosch bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.