3D PRINTEN IN ZOETERMEER
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D PRINTEN IN ZOETERMEER

Ben jij als retailer of leverancier gevestigd in Zoetermeer of omgeving en op zoek naar manieren om je productieproces sneller en efficiënter te maken? Dan is 3D printen een van de nieuwste technieken die je kunt overwegen. Het biedt niet alleen kostenbesparingen, maar levert ook tijdwinst op. Bij QDP, de specialist op het gebied van 3D printen, kunnen wij jou hierbij helpen. Op deze pagina zullen wij je alles vertellen over de mogelijkheden van 3D printen in Zoetermeer. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis brainstormsessie.

HOE WERKT 3D PRINTEN?

3D-printen is een innovatieve techniek waarbij een digitaal ontwerp wordt gebruikt om een driedimensionaal object te creëren. Het proces bestaat uit het stap voor stap opbouwen van het object door het samensmelten van laagjes materiaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten kunststof. Met deze techniek kunnen losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten worden geproduceerd. Toepassingen zijn te vinden in diverse sectoren, zoals de automotive industrie, consumentenmarkt, en medische en tandheelkundige sector.

HOEVEEL TIJD KOST 3D PRINTEN?

De tijd die nodig is voor het printen van een object hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het object en de instellingen die worden gebruikt tijdens het printproces. Daarnaast speelt de gewenste kwaliteit van het eindproduct een belangrijke rol bij het bepalen van de printtijd. Over het algemeen kan het 3D printen variëren van enkele minuten tot meerdere uren of dagen. Bij QDP hanteren wij een productietijd van 2 á 3 weken vanaf het eerste ontwerp tot de levering van het eindproduct. Dit is meer dan drie keer zo snel als bij andere productietechnieken, zoals spuitgieten, waarbij het proces 2 tot 3 maanden in beslag kan nemen.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en maken we graag een vrijblijvende offerte voor jouw opdracht. De offerte is gebaseerd op verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabehandelingen. Wil je meer informatie over 3D printen in Zoetermeer bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.