VAN IDEE TOT EINDPRODUCT.
DAT IS ONS WERKGEBIED.

Wij zijn dé partner voor plastic products

QDP staat voor: one-stop-shopping. Van hoogwaardig spuitgieten van perfecte kunststof producten naar doordacht industrieel design tot premium 3D-printen . Ideaal voor innovatieve productontwikkeling en toelevering voor uw productieproces. Altijd topkwaliteit, in recordtijd geleverd.

Wat vinden onze klanten van QDP?

Video afspelen

Kú Cycle

Video afspelen

Deurenfabriek Suselbeek

Wat zeggen onze klanten van QDP?

kunststof-behuizing

Spuitgieten. Kwaliteit en 100% in control.

QDP heeft voor het spuitgieten van kunststof producten een eigen productiefaciliteit in China. Ook de benodigde matrijzen laten wij ter plekke vervaardigen. Dit biedt voordelen in prijs, kwaliteit en logistiek en maakt spuitgieten ook bij kleinere volumes zeer aantrekkelijk.

Industrieel design op topniveau!

Of het nu custom behuizingengepatenteerde innovatieve groensystemen, reuseable displays, bijzondere 3D prints of slimme schuifsystemen zijn… welk product u ook voor ogen heeft, wij geven er deskundig vorm aan. Met alle aandacht voor functionaliteit, maakbaarheid, lage kostprijs, optimale assemblage en aantrekkelijke vormgeving. Hierbij trekken we steeds samen met u op

3D printen. Echt alles is mogelijk.

QDP beschikt als enige in Nederland over de revolutionaire Carbon® 3D-printer voor kunststoffen. Met superieure kwaliteit en ongekende ontwerpvrijheid. Ideaal voor uw ontwerpproces, engineering en toelevering van eindonderdelen.

Van idee tot eindproduct

QDP bied ondersteuning al voordat jouw idee op papier staat tot en met het moment dat er geleverd wordt bij jou aan de deur. En alles daar tussenin. Maak gebruik van onze kennis en ervaring.

Eigen fabriek in China

QDP heeft een eigen fabriek in ShengZhou China. Daarom garanderen we de beste producten voor de beste prijzen en hebben we 100% controle over het productieproces.

Lage kosten

Doordat we de onze productie zelf in de hand hebben en door onze kennis en ervaring met elk concept meedenken hoe het beste rendement behaalt kan worden door slim te ontwikkelen en te produceren.

ISO 9001:2015

We zijn constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen. Onze ISO certificatie geeft onze klanten zekerheid van een optimale klantervaring.

Winnaar Red Dot Award

De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt. Jaarlijks zijn er ongeveer 11000 inzendingen uit 61 landen.

BEREKEN DIRECT ZELF DE PRIJS VOOR JE SPUITGIET PRODUCTEN

Of we behandelen binnen 24 uur je prijsaanvraag en sturen je een gedetailleerde offerte.

BEREKEN DIRECT ZELF DE PRIJS VOOR JE SPUITGIET PRODUCTEN

Bekijk ons werk

En zie wat wij voor onze klanten ontwerpen, printen en produceren.

 

Wij werken voor

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

jOUW VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.