Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw kunststof product te bespreken. Er kan bij QDP heel veel en we staan voor messcherpe prijzen.

Als wij een goed beeld hebben van uw productidee, uw eisen- en wensenpakket sturen we u een gedetailleerde offerte. Deze nemen we stap voor stap met u door en beantwoorden meteen ook alle vragen die bij u opkomen. Zodra alles helemaal duidelijk voor u is en u akkoord geeft, starten we het ontwikkelproces. Vul het formulier in of neem contact met ons op.

online calculator voor spuitgieten

Een product en offerte op maat

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

online calculator voor 3D printen

Wij printen kunststof producten met onze Carbon® 3D-printer

Via onze nieuwe online calculator voor 3D printen kunt u realtime een prijs berekenen voor uw product. Tevens kunt direct uw bestelling plaatsen en afrekenen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.