PERFECT VISUEEL MATERIAAL VOOR UW KUNSTSTOF PRODUCT
QDP levert ook content voor een professionele presentatie
Kom in contact

Meer dan alleen een afbeelding

Voor uw kunststof producten kunnen wij alle benodigde documentatie verzorgen. Van professionele 2D- en 3D-impressies en animaties tot catalogi en handleidingen.
QDP is niet voor niets uw one-stop-shop partner als het gaat om kunststof producten.

TECHNISCHE PRODUCTWEERGAVE IN PLAATS VAN FOTO'S

Op basis van uw 3D CAD-modellen kunnen we fotorealistische afbeeldingen maken, ook wel productweergaven genoemd. Deze renderings zijn nauwelijks te onderscheiden van een foto van een geweldige fotograaf.

Het kan lang duren om de eerste versie van een productweergave te maken. Deze tijd is echter snel terugverdiend, omdat uw product snel en eenvoudig van alle kanten kan worden weergegeven.

ANIMATIES EN PRESENTATIEVIDEO’S

Is een stilstaande afbeelding niet genoeg? Wij maken ook animaties. Hierbij kunnen we de onderdelen laten bewegen en een heldere video voor uw productpresentatie aanleveren. Met een technische animatie kunt u op eenvoudige wijze de unieke eigenschappen van uw product tonen. U kunt inzoomen op de specifieke eigenschappen van uw product die anders moeilijk te zien zijn.

Ontdek hoe we producten tot leven brengen

online calculator voor spuitgieten

Een product en offerte op maat

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.