SERIEPRODUCTIE MET 3D-PRINTING
Snel en vaak goedkoper
Kom in contact

Serieproductie met onze carbon 3D printer

Bij QDP is het ook mogelijk om door middel van 3D-printing een serieproductie te maken van uw product of onderdeel. Van 1 tot duizenden stuks in een aantal weken geleverd. Serieproductie met onze Carbon 3D-printer kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan spuitgieten. Sneller is het in ieder geval wel.

DE VOORDELEN VAN SERIE PRODUCTIE MET DE CARBON 3D PRINTER

  • Supersnelle levering van de gewenste producten. Met 3D printen kunnen we meteen beginnen met het produceren van uw onderdelen. Dit scheelt al snel 6 tot 8 weken doorlooptijd omdat er geen matrijs gemaakt hoeft te worden.
  • Geen investeringskosten. Omdat er geen tooling geproduceerd hoeft te worden betaalt u alleen voor het product, met een vaste productprijs.
  • Isotrope eigenschappen. Producten geprint met Carbon zijn bijna net zo sterk als met spuitgieten ververvaardigde onderdelen. Ze zijn dan ook meteen inzetbaar als eindproduct.
  • Flexibele productie. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van tooling, kunt u ten alle tijden wijzigingen doorvoeren. Zo kunnen van een onderdeel gemakkelijk meerdere iteraties gemaakt worden

WAAROM ONDERDELEN LATEN 3D PRINTEN?

Leveringsproblemen van uw leverancier bijvoorbeeld. Het kan voorkomen dat een leverancier problemen heeft met levering en u heeft uw onderdelen snel nodig.

Wij hebben al meerdere klanten geholpen door snel hun onderdelen te printen zodat zij geen vertraging opliepen bij hun projecten. In sommige gevallen hadden zij hun producten al binnen 3 dagen in huis.

online calculator voor 3D printen

Wij printen kunststof producten met onze Carbon® 3D-printer

Via onze nieuwe online calculator voor 3D printen kunt u realtime een prijs berekenen voor uw product. Tevens kunt direct uw bestelling plaatsen en afrekenen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.