SERIEPRODUCTIE MET 3D-PRINTING
Snel en vaak goedkoper
Kom in contact

Serieproductie met onze carbon 3D printer

Bij QDP is het ook mogelijk om door middel van 3D-printing een serieproductie te maken van uw product of onderdeel. Van 1 tot duizenden stuks in een aantal weken geleverd. Serieproductie met onze Carbon 3D-printer kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan spuitgieten. Sneller is het in ieder geval wel.

DE VOORDELEN VAN SERIE PRODUCTIE MET DE CARBON 3D PRINTER

  • Supersnelle levering van de gewenste producten. Met 3D printen kunnen we meteen beginnen met het produceren van uw onderdelen. Dit scheelt al snel 6 tot 8 weken doorlooptijd omdat er geen matrijs gemaakt hoeft te worden.
  • Geen investeringskosten. Omdat er geen tooling geproduceerd hoeft te worden betaalt u alleen voor het product, met een vaste productprijs.
  • Isotrope eigenschappen. Producten geprint met Carbon zijn bijna net zo sterk als met spuitgieten ververvaardigde onderdelen. Ze zijn dan ook meteen inzetbaar als eindproduct.
  • Flexibele productie. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van tooling, kunt u ten alle tijden wijzigingen doorvoeren. Zo kunnen van een onderdeel gemakkelijk meerdere iteraties gemaakt worden

WAAROM ONDERDELEN LATEN 3D PRINTEN?

Leveringsproblemen van uw leverancier bijvoorbeeld. Het kan voorkomen dat een leverancier problemen heeft met levering en u heeft uw onderdelen snel nodig.

Wij hebben al meerdere klanten geholpen door snel hun onderdelen te printen zodat zij geen vertraging opliepen bij hun projecten. In sommige gevallen hadden zij hun producten al binnen 3 dagen in huis.

MEER WETEN OVER SERIEPRODUCTIE MET 3D-PRINTING?

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.