SPUITGIETEN OOK AANTREKKELIJK VOOR KLEINE SERIES
Calculeer je prijs

HET SPUITGIETEN VAN KLEINE SERIES

Bij kunststof spuitgieten denkt men vaak dat deze productietechniek alleen rendabel is voor grote series van tienduizenden producten. Dit hoeft zeker niet het geval te zijn. QDP is gespecialiseerd in het spuitgieten van kleine tot grote series (1 – 25.000 stuks).

Spuitgieten van kleine series kan bij ons voor een zeer scherpe prijs!

Wij kunnen ook kleinere spuitgietproducties aanbieden voor een supercompetitieve en eerlijke prijs, omdat wij over een eigen spuitgietfabriek in China beschikken, met een eigen matrijzenmakerij. Zo kunnen wij met de lage uurlonen in China de beste matrijsprijzen bieden. 

Belangrijk omdat het maken van een matrijs een arbeidsintensief proces is. Bij QDP bent u dan ook een stuk goedkoper uit dan productie in Nederland en wordt spuitgieten van kleinere series echt rendabel.

online calculator voor spuitgieten

Een product en offerte op maat

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

OF KEUZE VOOR CARBON 3D-PRINTER

Het kan ook aantrekkelijk zijn om uw productie te vervaardigen met onze Carbon® 3D-printer. Deze hoogwaardige productieprinter kan kunststof producten voor een zeer scherpe prijs printen. Met als voordeel dat hier geen tooling voor nodig is, dus ook geen investering in een kostbare matrijs.

Wilt u een kleine serie laten produceren, dan denken we graag met u mee over de beste optie. Zo kunnen we al snel het kantelpunt berekenen of spuitgieten voor uw serie voordeliger is of 3D-printen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

online calculator voor 3D printen

Wij printen kunststof producten met onze Carbon® 3D-printer

Via onze nieuwe online calculator voor 3D printen kunt u realtime een prijs berekenen voor uw product. Tevens kunt direct uw bestelling plaatsen en afrekenen.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.