WIJ ONDERSTEUNEN OOK IN VERPAKKING
QDP heeft ook kennis van het ontwerpen van verpakkingen voor uw producten
Kom in contact

Laat qdp je tot de laatste stap ontzorgen

QDP ontwerpt en produceert niet alleen kunststof producten, ook hebben wij veel ervaring in het maken van luxe of duurzame verpakkingen. Wij zenden de producten verpakt naar u toe zodat voor directe handeling. 

We denken graag mee om er voor te zorgen dat uw product ook de verpakking krijgt die het verdient. Van een simpele kartonnen verpakking met een 1 color print tot een glossy full-colour verpakking met magneetsluiting. Alles is mogelijk.

 

Luxe, duurzaam of beide, het kan allemaal

Op het gebied van verpakking is er veel mogelijk. In principe kunnen we alles maken. We denken met u mee of u kunt een verpakking als voorbeeld toesturen. 

Zo kijken we hoe de producten optimaal passen in de verpakking en kijken we naar  optimale bescherming- en transportmogelijkheden.

online calculator voor spuitgieten

Een product en offerte op maat

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek een gratis brainstormsessie met onze industrieel design experts of vraag een offerte aan voor jouw product of onderdeel.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.