3D PRINTEN IN AMERSFOORT
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Ben je als Amersfoortse ondernemer op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor je productieproces? 3D printen is een snelle en slimme techniek, waarmee je een hoop tijd – en dus geld – bespaart. QDP is jouw professionele partner voor 3D printen in Amersfoort. We werken met verschillende soorten kunststof en kunnen producten letterlijk in elke vorm printen. Onze specialisten denken graag met je mee: van ontwerp tot volwaardig eindproduct.

3D printen op maat

Je kunt bij QDP losse onderdelen 3D laten printen, halffabricaten laten doorontwikkelen en complete productlijnen produceren. Denk aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt, medische en tandtechnische producten. We beginnen met een ontwerp op maat. Hierin houden we rekening met het materiaal, het formaat, de kleur en eventuele nabehandelingen. Deze worden bepaald op basis van de beoogde werking en wensen qua design. Zo werken we samen stapsgewijs toe naar een perfect eindproduct.

Wat kost 3D printen in Amersfoort?

De kosten van 3D printen in Amersfoort zijn, net als de productie, maatwerk. In de offerte houden we o.a. rekening met de productspecificaties, oplage en gewenste levertijd. We geven meerdere mogelijkheden en adviseren je over de beste keuze. Omdat onze professionele printer dag en nacht doorwerkt en print op basis van een digitaal tekenbestand, is deze techniek aanzienlijk sneller dan spuitgieten en andere manieren van produceren waarbij eerst een mal gemaakt moet worden. Hiermee bespaar je als ondernemer tijd en kosten, win-win!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

3D printen in Amersfoort? Kom gratis en vrijblijvend brainstormen met onze experts! We denken graag met je mee van ontwerp naar ontwikkeling. Liever eerst een indicatie van de prijs ontvangen? Geef je wensen door in onze online rekentool en ontvang een prijsopgave in je mailbox.

 

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.