3D PRINTEN IN DELFT
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Met een Technische Universiteit als paradepaardje, is Delft met recht een innovatieve stad te noemen! 3D printen is een techniek waarmee je als ondernemer een sneller productieproces kunt realiseren en producten kunt optimaliseren. Een innovatieve manier van productontwikkeling. Als de behoefte van de klant verandert, is het namelijk belangrijk dat je op tijd met deze wensen mee verandert! QDP is jouw partner voor 3D printen in Delft. Wij denken graag met je mee over vorm en functie en kunnen meerdere prototypes ontwikkelen om uiteindelijk een high quality eindproduct te komen.

Waarom 3D printen in Delft?

3D printen wordt steeds meer ingezet in het bedrijfsleven. Onze Carbon printer is uniek in zijn soort en anders dan een doorsnee 3D printer. Hij werkt op basis van Carbon Digital Light Synthesis technologie. Met behulp van digitale lichtprojectie, zuurstofdoorlatende lenzen en UV-uithardbare harsen wordt een fotochemisch proces in gang gezet. Hiermee kunnen wij verschillende soorten kunststof 3D printen in Delft. Van grote hittebestendige potten en pannen, tot kleine siliconen onderdelen. Het grote voordeel van onze printtechniek is dat de realisatie vele malen sneller is dan bij andere technieken, zoals spuitgieten. Onze levertijd voor 3D printen in Delft is twee weken. Het productieproces van spuitgieten neem enkele maanden in beslag! De kwaliteit van de producten is perfect en door de snelle realisatie is 3D printen een voordelige optie tegen dezelfde prijs-kwaliteitverhouding.

De prijs van 3D printen in Delft

Wil je een product laten ontwikkelen en fabriceren door QDP? Wij maken graag een offerte op maat voor je. Dit kan niet alleen bij grote afnames, maar al vanaf 1 stuk! In ons plan bepalen we de printtechniek, het materiaal, de afmeting, de kleur en eventuele nabehandelingen die nodig zijn om tot het beste eindresultaat te komen. Op basis van deze specificaties én de gewenste levertijd, maken wij een persoonlijk plan op maat.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van 3D printen in Delft? Heb je een specifieke vraag over het product dat jij wilt laten ontwikkelen? Of wil je eerst wat meer inzage in de kosten? Schuif gratis en vrijblijvend bij ons aan voor een brainstormsessie, of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie te ontvangen voor het produceren van een kunststof object!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.