3D PRINTEN IN DEVENTER
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Als Hanzestad kent Deventer een lange handelsgeschiedenis. In de stad aan de IJssel zijn meer dan 9.000 bedrijven gevestigd. Creatieve ondernemers met een typisch oosterse werkmentaliteit. QDP is specialist in 3D printen in Deventer en biedt ondernemers uit de regio hiermee de mogelijkheid om productieprocessen te innoveren en optimaliseren. Zo kunnen wij in maximaal drie weken een complete productielijn opleveren. Ons motto? Niet lullen, maar printen!

De voordelen van 3D printen in Deventer

3D printen gaat vele malen sneller dan andere productietechnieken. De levertijd is twee á drie weken, tegenover een levertijd van enkele maanden bij spuitgieten. Dit komt omdat onze professionele printer in grote oplagen kan werken en dag en nacht doorgaat. De printer werkt aan de hand van een digitaal tekenbestand. Hiermee wordt het complete voortraject van het maken van een mal overgeslagen en blijven je investeringskosten laag, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij kunnen diverse materialen printen: hard, zacht, flexibel, doorzichtig en hittebestendig bijvoorbeeld.

De kosten van 3D printen in Deventer

Wij maken losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten. Allemaal met specifieke producteigenschappen. De prijs is daarom, net als het product, maatwerk. Bij het bepalen van de prijs houden we rekening met de specificaties en de stappen die nodig zijn om alles te kunnen realiseren. 3D printen in Deventer kan in kleine oplages van 1 tot 1.000 stuks, maar wij produceren ook complete productlijnen. We maken graag een offerte op maat voor je.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Deventer? Een prijsindicatie ontvangen per mail? Of een keer brainstormen? Gebruik onze online rekentool of plan een vrijblijvende kennismaking met de onze specialisten!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.