3D PRINTEN IN DOETINCHEM
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Als innovatieve stad in het oosten van Nederland, zit Doetinchem vol met ambitieuze ondernemers. Bedrijven die hun producten willen blijven ontwikkelen. Met een nieuwe productietechniek bijvoorbeeld! QDP is jouw specialist voor 3D printen in Doetinchem. Hiermee bieden we een slimme manier om meer te maken in minder tijd, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Wij denken graag met je mee over ontwerp, ontwikkeling en het uiteindelijke eindproduct. 

Maatwerk 3D printen in doetinchem

Onze Carbon 3D printer kan losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten printen. We kunnen uiteenlopende soorten kunststof voor je printen: van sterk, hittebestendig en siliconen tot flexibel, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. Qua producttypen kun je denken aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten. Wij denken van A tot Z met je mee over ontwerp, ontwikkeling en productie.

De prijs van 3D printen in Doetinchem

Ook de offerte is maatwerk. Bij het bepalen van de prijs houden we o.a. rekening met de afmeting, de materiaalkeuze en de oplage. We maken al een prijsopgave bij aanvragen vanaf 1 tot 1.000 stuks. Onze standaard levertijd voor 3D printen in Doetinchem is twee tot drie weken, maar in overleg is alles mogelijk.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je een keer sparren met onze specialisten over de mogelijkheden voor jouw productontwerp? Of samen met ons vanaf nul een nieuw product opzetten? Schuif gratis en vrijblijvend aan voor een brainstormsessie.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.