3D PRINTEN IN EINDHOVEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Als innovatieve lichtstad zit Eindhoven vol met ambitieuze ondernemers, die weten dat de waarde van een product stijgt als het de juiste prijs-kwaliteitverhouding heeft! QDP is jouw specialist voor 3D printen in Eindhoven. Hiermee versnellen we het productieproces en garanderen we de beste productspecificaties en het gebruiksgemak voor de klant! We denken graag met je mee, van ontwerp tot eindproduct.

Maatwerk 3D printen in Eindhoven

Onze Carbon 3D printer kan losse onderdelen printen, maar ook complete productlijnen. Dit biedt unieke mogelijkheden die je met een normale printer niet hebt. We kunnen uiteenlopende soorten kunststof voor je maken: van sterk, hittebestendig en siliconen tot flexibel, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. We werken samen van het eerste ontwerp, naar verschillende prototypes en het eindproduct. Qua afzetmarkt kun je denken aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en othopedische producten.

De prijs van 3D printen in Eindhoven

Wij maken graag een offerte op maat voor je voor 3D printen in Eindhoven. Dit kan in grote oplages, maar ook voor 1 tot 1.000 stuks. Bij het berekenen van de prijs houden we o.a. rekening met de materiaalkeuze, de afmetingen, de kleur, de levertermijn en eventuele nabehandelingen die nodig zijn voor het gewenste resultaat. Onze standaard levertijd voor 3D printen in Eindhoven is twee weken.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Eindhoven? Een prijsopgave ontvangen? Of een keer sparren over je ideeën? Plan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met de QDP specialisten!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.