3D PRINTEN IN ENSCHEDE
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Het is niet voor niets dat de drie wijzen uit het oosten kwamen, Twentenaren zijn een innovatief volkje! Terwijl de nieuwe generatie volop in ontwikkeling is aan Universiteit Twente, vestigen ook steeds meer ondernemers zich in het oosten van Nederland. En ook zij zijn volop in ontwikkeling. QDP helpt bedrijven die hun productieproces willen versnellen en verduurzamen. Wij zijn jouw partner voor 3D printen in Enschede. We denken graag met je mee, van ontwerp tot eindproduct!

Wat is 3D printen?

3D printen is een techniek waarmee kunststof producten laag voor laag worden opgebouwd. Het wordt steeds meer ingezet in productieprocessen. Onze Carbon 3D printer kan, op basis van een tekenbestand, driedimensionale objecten printen. Deze kunnen verschillen in kleur, formaat en afwerking. Wij produceren de producten in eigen huis en leveren een maatwerk ontwerp. Dit kunnen complete producten zijn, maar ook losse onderdelen of halffabricaten. Qua producten kun je denken aan applicaties, automotive onderdelen, consumentenproducten en medische en tandtechnische hulpmiddelen.

De prijs van 3D printen in Enschede

Wij maken graag een offerte op maat voor je voor 3D printen in Enschede. Dit kan in grote oplages, maar ook voor 1 tot 1.000 stuks. Bij het berekenen van de prijs houden we o.a. rekening met de materiaalkeuze, de afmetingen, de kleur, de levertermijn en eventuele nabehandelingen die nodig zijn voor het gewenste eindresultaat. Het grote voordeel van 3D printen is dat dit het productieproces aanzienlijk versnelt. Onze standaard levertermijn is twee tot drie weken. Bij spuitgieten neemt de realisatie enkele maanden in beslag! Door tijd te besparen, bespaar je ook op de kosten.

Plan een gratis brainstorm

Wil je meer weten over de mogelijkheden van 3D printen in Enschede? Of heb je een vraag over de ontwikkeling van een nieuwe productlijn? Onze specialisten schuiven graag aan voor een brainstormsessie, waarin we jouw wensen vertalen naar een ontwerp op papier. Liever zelf een prijs berekenen? Dit kan met onze online rekentool!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meer weten over 3D printen in Groningen? Of wil je zelf alvast simpel en snel de prijs berekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om jouw ideeën om te zetten in een tastbaar ontwerp, of gebruik onze digitale rekentool om de kosten voor jouw spuitgietproduct te berekenen!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.