3D PRINTEN IN HAARLEM
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

3D printen is een innovatieve maaktechniek die perfect past bij een vooruitstrevende stad als Haarlem. Hier hebben zowel gevestigde bedrijven, als startups deze ambitie in hun DNA zitten. Er is een actief en betrokken bedrijfsleven, waarin ondernemers voortdurend op zoek zijn naar nieuwere en betere oplossingen voor hun productontwikkeling. QDP is specialist in 3D printen in Haarlem. De beste techniek voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zo efficiënt mogelijk productieproces!

Hoe werkt 3D printen in Haarlem?

3D printen in Haarlem doen wij met onze Carbon printer, een one of a kind die uiteenlopende kunststof producten kan fabriceren! Deze worden zonder lagen als een solide model opgebouwd en helemaal aangepast aan de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt, medische en orthopedische producten. We werken aan de hand van jouw wensen een ontwerp uit en kijken vervolgens welke printtechniek, materiaalsoort, afmeting, kleur en afwerking hierbij past. 3D printen in Haarlem kan van 1 stuk, tot een complete productlijn. We maken graag een offerte op maat voor je!

Waarom 3D printen in Haarlem?

Producten laten 3D printen is stukken voordeliger dan alternatieve technieken, zoals spuitgieten. Dit komt omdat deze techniek sneller – en dus efficiënter – werkt. Het complete productieproces van spuitgieten neemt enkele maanden in beslag, terwijl 3D printen slechts twee tot drie weken kost. En dat met hetzelfde eindresultaat: een high quality product! Je hebt de vrije hand in het ontwerp en kunt je product letterlijk in elke vorm laten printen. Wij produceren losse onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten en denken graag met je mee, van de ontwerpfase tot en met de uitvoering.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wil je meer informatie over 3D printen in Haarlem? Vrijblijvend sparren met onze specialisten? Of online alvast een prijsindicatie aanvragen? Plan een gratis brainstormsessie met QDP of gebruik onze online rekentool om een spuitgietproduct te berekenen!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.