3D PRINTEN IN LEEUWARDEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

groei mee met de wensen van de klant

Leeuwarden is één van de oudste steden van Noord-Nederland. De hoofdstad van Fryslân telt in totaal 7.645 bedrijven. Ondernemers die voortdurend nieuwe ideeën ontwikkelen en implementeren. QDP denkt hier graag over mee en is jouw specialist voor 3D printen in Leeuwarden. Hiermee versnellen we het productieproces aanzienlijk, zonder verlies van kwaliteit en gebruiksgemak voor de eindklant en tegen een voordelige prijs. Kom brainstormen met onze specialisten en laat ons meedenken van ontwerp tot en met de ontwikkeling.

Maatwerk 3D printen in Leeuwarden

Hoewel onze printer al het werk doet, blijft 3D printen maatwerk. Dit begint met een digitaal ontwerp, dat wij aan de hand van jouw wensen op papier zetten. We kunnen verschillende soorten kunststof voor je produceren: van sterk, hittebestendig en siliconen tot flexibel, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. Qua producten kun je denken aan applicaties, automotive onderdelen, producten voor de consumentenmarkt en medische en tandtechnische producten. Dit kunnen losse onderdelen zijn, halffabricaten, eindproducten of complete productlijnen. Wij zijn jouw partner van ontwerp tot ontwikkeling en bij herproducties. Eenmaal ontworpen kan onze printer namelijk in no time hetzelfde product maken.

Waarom 3D printen in Leeuwarden?

3D printen biedt vele voordelen. Zo versnellen wij het productieproces hiermee aanzienlijk. Het complete maakproces, van ontwerp tot en met de ontwikkeling, neemt slechts 2 á 3 weken in beslag. Dit is een stuk sneller dan bij andere technieken zoals spuitgieten, waarbij het gemiddeld 2 tot 3 maanden kost om het gewenste product op te leveren. Daarnaast is ook de prijs aantrekkelijk. Doordat printen minder arbeidsintensief is, omdat hier bijvoorbeeld geen mal voor hoeft te worden gemaakt, is het veel voordeliger. De exacte prijs is o.a. afhankelijk van het materiaal waarvoor je kiest, de afmetingen, de oplage en van eventuele nabehandelingen die nodig zijn om tot een goed werkend eindproduct te komen. Wij maken graag een offerte op maat.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van jouw specifieke productvraag? Of een keer gratis en vrijblijvend sparren met onze specialisten? Schuif aan voor een brainstorm of gebruik onze digitale rekentool om een prijsopgave te ontvangen in je mailbox.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.