3D PRINTEN IN LEIDEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

3D printen in leiden

Als bedrijfseigenaar of leverancier in Leiden en omgeving, wil je wellicht de efficiëntie van jouw productieproces verbeteren. 3D-printen is een innovatieve techniek die jou hierbij kan helpen. Niet alleen bespaart het kosten, maar het levert ook tijdwinst op. Bij QDP, dé specialist op het gebied van 3D-printen, staan we klaar om jou te helpen. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis brainstormsessie.

Hoe werkt 3D printen?

3D-printen is een revolutionaire techniek waarbij een digitaal ontwerp wordt omgezet in een driedimensionaal object. Het proces omvat het laag voor laag opbouwen van het object door middel van het samenvoegen van laagjes materiaal, zoals kunststof. Met deze techniek kunnen zowel onderdelen als volledige eindproducten worden vervaardigd. Het is inzetbaar in uiteenlopende sectoren, zoals de auto-industrie, de consumentenmarkt, de medische en de tandheelkundige sector.

DE TIJDSDUUR VAN 3D-PRINTEN

De benodigde tijd voor het 3D-printen van een object is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het object en de gebruikte instellingen tijdens het printproces. Ook de gewenste kwaliteit van het eindproduct speelt een rol bij het bepalen van de printtijd. Over het algemeen varieert de tijd voor 3D-printen van enkele minuten tot meerdere uren of dagen. Bij QDP hanteren we een productietijd van 2 à 3 weken, vanaf het eerste ontwerp tot de levering van het eindproduct.

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

Meer informatie

Bij QDP bieden wij maatwerkoplossingen en stellen we graag een vrijblijvende offerte voor jouw project op. De offerte is gebaseerd op verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen en eventuele nabewerkingen. Wil je meer informatie over 3D-printen in Leiden bij QDP? Plan dan een gratis en vrijblijvende brainstormsessie met onze experts in of gebruik de online rekentool om een prijsindicatie in je mailbox te ontvangen.

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.