3D PRINTEN IN NIJMEGEN
Het kan bij QDP
Kom in contact

QDP heeft ruime ervaring met 3D printing

Als grootste stad van Gelderland en nummer 10 van Nederland, is Nijmegen geliefd bij innovatieve ondernemers, wil jij 3D printen in Nijmegen? Ben jij van plan om een nieuw product op de markt te brengen? Of wil je een bestaand product doorontwikkelen? QDP is jouw specialist voor 3D printen in Nijmegen: een techniek waarmee je een sneller productieproces kunt realiseren en producten kunt optimaliseren. We denken graag met je mee over het ontwerp, verschillende prototypes en de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Maatwerk 3D printen in Nijmegen

3D printen is een techniek waarmee een product laag voor laag wordt opgebouwd. Hiervoor werken we met een tekenbestand. Dit kan een bestaand ontwerp zijn, maar ook een ontwerp dat we samen aan onze tekentafel op papier hebben gezet. De productspecificaties worden helemaal naar wens gemaakt. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten kunststof met uiteenlopende eigenschappen: van sterk, hittebestendig en siliconen tot flexibel, doorzichtig of met een bijzondere afwerking. Samen werken we van ontwerp naar prototype en het uiteindelijke eindproduct.

De prijs van 3D printen in Nijmegen

De prijs van de productlijn is afhankelijk van verschillende factoren. Gebruik onze online rekentool om een inschatting te krijgen of vraag direct een offerte op maat aan!  Die maken we op basis van jouw wensen en voorkeuren. In ons prijsvoorstel houden we o.a. rekening met de printtechniek, de afmetingen, de kleur, de levertijd en alle andere stappen die nodig zijn voor de beste productontwikkeling. Wij produceren grote oplages, maar ook voor bestellingen van 1 tot 1.000 stuks zetten we onze printer graag aan.

Brainstormen?

Wil je meer informatie over 3D printen in Nijmegen bij QDP? Plan gratis en vrijblijvend een brainstorm met onze experts. We maken graag kennis met jou en jouw ideeën, om hier een visuele vertaling van te maken op papier!

DIRECT DE PRODUCT- EN MATRIJSKOSTEN INZICHTELIJK...

Via onze rekentool kunt u realtime een indicatieve prijs berekenen voor uw product inclusief de gereedschapskosten. Tevens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u binnen 24 uur, zodat u snel inzicht heeft in de exacte kosten voor uw product.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meer weten over 3D printen in Groningen? Of wil je zelf alvast simpel en snel de prijs berekenen? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om jouw ideeën om te zetten in een tastbaar ontwerp, of gebruik onze digitale rekentool om de kosten voor jouw spuitgietproduct te berekenen!

Jouw vrijblijvende offerte op maat

Onze ideale combinatie: hoogwaardig product design en low-cost productie.