De groene roomdivider – Mobilane LiveDivider

LiveDivider van Mobilane is een roomdivider die aan weerszijden voorzien is van planten. U stelt zelf uw plantenkeuze samen. Daarmee creëert u eenvoudig een sfeervol en gezond leefklimaat. Door de dempende werking van de planten wordt geluidsoverlast beperkt. Grotere ruimtes worden door de LiveDivider eenvoudig verdeeld in kleinere blokken.

De planten in LiveDivider zorgen voor een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes in de lucht verwijderen.

In het frame worden aan elke kant 6 cassettes geplaatst met  beplanting. Dankzij de verwisselbare cassettes kunt u bij het veranderen van de seizoenen of bij speciale gelegenheden een andere invulling geven aan deze levende roomdivider. Zo zorgt u altijd voor unieke en bijpassende planten op kantoor.

LiveDivider

‘LiveDivider bestaat uit een strak metalen frame op een stevige vaste voet. In het frame is aan iedere zijde ruimte voor zes cassettes met beplanting, 12 cassettes in totaal. Dankzij de verwisselbare plantcassettes kan de beplanting naar eigen smaak worden samengesteld én worden aangepast. In het frame is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de planten voor vier tot zes weken worden voorzien van water. LiveDivider werkt zonder stroom of batterijen.’

Door de innovatieve constructie is er geen stroom nodig om de planten ca. zes weken lang van water te voorzien. LiveDivider kan dan ook overal worden geplaatst mits er voldoende licht aanwezig is.

QDP heeft het idee en het concept ontwikkelt. Deze zijn uitgewerkt tot een volledig functioneel product.

Bekijk ook de andere fantastische projecten die we in samenwerking met Mobilane hebben uitgevoerd. Zoals de LivePanel en de LivePicture.

Bekijk ons werk

En zie wat wij voor onze klanten ontwerpen en produceren.